NYHETER FRÅN INSULANDERS BYGG

Lokaler uthyres - Strängnäs

Vi har nu lediga lokaler i vår fastighet på Vältstigen i Strängnäs. Bra kontorslokaler i kontors- och verkstad/lagerfastighet. Lokalen på 148m2 är fördelat på kontors och mötesytor, samt ett pentry. WC i gemensam entré. 1 trappa/hiss upp Anpassningar är möjliga att diskutera. YTBESKRIVNING Kontorsrum, konferensrum och pentry. WC och RWC i gemensam entré

BREEAM in Use - TRV/Capman

När våra beställare har tydliga miljömål, så gillar vi att bidra med allt för att lyckas nå dessa tillsammans under projekten. Nyligen certifierades projektet med Trafikverkets lokaler som vi byggt i samarbete med Capman AB med BREEAM-in-use, BREEAM Official Certifiering genom PeTeknik, till en nivå ”Excellent” ✨ Tidigare har vi bl.a. medverkat till certifiering Miljöbyggnad Silver för Kv. Notskriften -RG Bostad. Bra beställare!  #capman #rgbostad

ORIGO - 58 hyresrätter

Härligt delmål avklarat i projekt Origo för Kruhsberg Fastigheter. Hus 1 av 2 är nu slutbesiktat och inflyttningsklart för hyresgästerna. De första hyresgästerna har redan flyttat in i sina fint utrustade lägenheter.

Trafikverket - Capman

Färdigställt projekt för Capman Fastigheter AB med byggnation av Trafikverkets nya kontorslokaler i Eskilstuna. Moderna 3.500 m2 kontors- och möteslokaler för ca 200 personer, nyttoutrymmen och garage. Arkitekt och inredning: Stella Lindstam. Byggledning Capman: Peter Sverin

Färdigbyggt på Kasernhus 4

Projekt Kasernhus 4, där vi har totalrenoverat det fd kasernhuset och byggt om det till 57 mindre bostadslägenheter, är nu färdigt för överlämnande till vår beställare Lillskär AB. Vi tackar för ett mycket bra samarbete under hela byggprocessen.

Förnyad kvalitets- och miljöcertifiering BKMA

Efter genomförd revision på vårt Kvalitet & Miljöledningssystem har vi ett förnyat BKMA-certifikat genom Byggföretagen.

EN SJÄLVKLAR PARTNER I EN BYGGPROCESS

Våra uppdragsgivare är såväl offentliga myndigheter som privatägda företag och fastighetsbolag.

Fastigheter/Bostadsrätter

Vår projektmodell för fastigheter/bostadsrätter gör det enkelt att vara beställare.

Kulturhus/Byggnadsvård

Kunskap och förståelse för äldre fastigheter ligger till grund för vårt sätt att arbeta

Nybyggnationer/Ombyggnationer

Vår specialitet är helhets-åtagandet, vi sköter allt från konsultation till färdigställande

Byggservice

Allt hanterverk - ett telefonnummer 0159-35 00 60 Nya fönster och dörrar. Nytt badrum, nytt kök. VVS, kakel, inredningssnickerier - eget verkstadssnickeri, hus - ny och ombyggnation, tak- och plåtarbeten,..

Jobba hos oss

Vi söker alltid bra medarbetare. Vi söker just nu snickare till Byggnadsfirma G.Insulander AB.

KONCEPTHUS - TRIVSELBOENDE

Våra egendesignade flerbostadshus med stor variation av möjligheter i utformning, antal våningar och utseende. Fungerar utmärkt som serviceboende eller nyproduktion för bostadsrättsförening. Kontakta oss för mer information och fakta.

Bilder från BRF Ringugnen, Strängnäs. Byggår 2018

Nyproducerade hyresrätter med unikt läge vid Eskilstuna-ån

Livet runt husknuten Här, i Eskilstunas Västra Munktellstaden, bor du nära såväl stadskärna som kulturliv och naturområden. Även idrottsarenor, gym och badhus – perfekt för den aktiva personen. Här är det enkelt att bo för både pendlaren och familjen, tack vare närheten till tågstation, skolor och mataffärer. Vad kommer du blicka ut mot, från din nya mittpunkt? Oavsett om det blir en promenad längs Eskilstunaån, en utekväll på stan eller en heldag i cykelspåret väntar ditt hem att landa i. Din mittpunkt, i Origo.

KONCEPT - Friskvårdscenter