NYHETER FRÅN INSULANDERS BYGG

Deltagande på Strängnäs-500 2024

Ett snabbt och glatt gäng som representerade Byggnadsfirma G Insulander på Strängnäs 500 loppen den 6.e juni.

Första spadtaget för Sporthall Larslunda

Lördagen den 4.e maj genomfördes en familjedag på Larslunda IP som ett första spadtag för den nya Sporthallen. Ett soligt och glatt ”Första-Start-Skott” för Strängnäs nya Sporthall. En familjedag med Glassbilen, popcorn och hoppborg för alla barn. Det märks att det finns gott om energi som bara väntar på att komma in i en ny arena. Roligt att bygga för aktivitet och hälsa.

Sporthall - Larslunda, Strängnäs Kommun

Vi startar upp markarbetet för den nya Sporthallen. Det kommer vara full aktivitet från och med nu, och sporthallen planeras stå färdig för invigning i juni 2025.

Lokaler uthyres - Strängnäs

Vi har nu lediga lokaler i vår fastighet på Vältstigen i Strängnäs. Bra kontorslokaler i kontors- och verkstad/lagerfastighet. Lokalen på 148m2 är fördelat på kontors och mötesytor, samt ett pentry. WC i gemensam entré. 1 trappa/hiss upp Anpassningar är möjliga att diskutera. YTBESKRIVNING Kontorsrum, konferensrum och pentry. WC och RWC i gemensam entré

BREEAM in Use - TRV/Capman

När våra beställare har tydliga miljömål, så gillar vi att bidra med allt för att lyckas nå dessa tillsammans under projekten. Nyligen certifierades projektet med Trafikverkets lokaler som vi byggt i samarbete med Capman AB med BREEAM-in-use, BREEAM Official Certifiering genom PeTeknik, till en nivå ”Excellent” ✨ Tidigare har vi bl.a. medverkat till certifiering Miljöbyggnad Silver för Kv. Notskriften -RG Bostad. Bra beställare!  #capman #rgbostad

ORIGO - 58 hyresrätter

Härligt delmål avklarat i projekt Origo för Kruhsberg Fastigheter. Hus 1 av 2 är nu slutbesiktat och inflyttningsklart för hyresgästerna. De första hyresgästerna har redan flyttat in i sina fint utrustade lägenheter.

EN SJÄLVKLAR PARTNER I EN BYGGPROCESS

Våra uppdragsgivare är såväl offentliga myndigheter som privatägda företag och fastighetsbolag.

Fastigheter/Bostadsrätter

Vår projektmodell för fastigheter/bostadsrätter gör det enkelt att vara beställare.

ROT - Renovering

Vår erfarenhet inom ROT- stambyten och renoveringar är stor, vi genomför uppdrag för mindre privata fastighetsägare och även större flerårsrenoveringar för nationella fastighetsägare.

Nybyggnationer/Ombyggnationer

Vår specialitet är helhets-åtagandet, vi sköter allt från konsultation till färdigställande

Kulturhus/Byggnadsvård

Kunskap och förståelse för äldre fastigheter ligger till grund för vårt sätt att arbeta

Byggservice

Allt hanterverk - ett telefonnummer 0159-35 00 60 Nya fönster och dörrar. Nytt badrum, nytt kök. VVS, kakel, inredningssnickerier - eget verkstadssnickeri, hus - ny och ombyggnation, tak- och plåtarbeten,..

Jobba hos oss

Här annonserar vi efter nya engagerade medarbetare. Just nu söker vi snickare med god erfarenhet och yrkesbevis. Kontakta Robert, Mathias eller Jonas

KONCEPTHUS - TRIVSELBOENDE

Våra egendesignade flerbostadshus med stor variation av möjligheter i utformning, antal våningar och utseende. Fungerar utmärkt som serviceboende eller nyproduktion för bostadsrättsförening. Kontakta oss för mer information och fakta.

Bilder från BRF Ringugnen, Strängnäs. Byggår 2018