Insulanders Bygg

Nybyggnationer

Vi har lång erfarenhet av ny- och ombyggnationer i både små och större byggprojekt. Vår specialtitet är helhetsåtagandet, där vi sköter allt från konsultation till färdigställande. Att se möjligheter i de tekniska svårigheter som ofta uppstår och att färdigställa dina och arkitekters ideer är något som driver oss framåt. Vi arbetar därför med ett stort engagemang och i nära samarbete med våra kunder.

Nybyggnationer
 • Renovering lägenheter HSB Sörmland

  Renovering lägenheter

  På Finningevägen i Strängnäs renoverar vi 149 lägenheter för HSB Sörmland

 • Kumminet Nyköping

  Kumminet Nyköping börjar ta form

  67 lgh klara för inflyttning till jul.

 • José vann IM i golf i ösregn

  José vann IM i golf i ösregn.

 • Arbetsledare/entreprenadingenjör på Kumminet

  Vårt senaste tillskott BJ

  Arbetsledare/entreprenadingenjör på Kumminet

 • Radhus i Eskilstuna för Faskunge Fastigheter

  Vi startar nu byggnationen av 12 radhus i Eskilstuna för Faskunge Fastigheter AB

  12 arkitektritade radhus på 114 kvm, fördelat på två plan. Radhusen är nyckelfärdiga med plattsättning, häck, avgränsande plank, sophus, husnummer och brevlåda. Läs mer här!

 • Notskriften - BRF Förstlingen i Eskilstuna

  Notskriften - BRF Förstlingen i Eskilstuna

  Arbetet är nu startat och de första gjutningarna sker inom kort. Hösten 2019 är det planerad inflyttning till de 35 lägenheterna i BRF Förstlingen.

 • Visning Ringugnen

  Visning av lägenheter i BRF Ringugnen Stallarholmen

  Inflyttning till sommaren. Endast en 2 a kvar att boka.

 • Bomässan i Eskilstuna

  Lyckad Bomässa

  I helgen fanns vi på plats på bomässan i Eskilstuna. Vi vill tacka alla som besökte vår monter.

 • Viljansgården

  Viljansgården

  Nu är vi snart i mål med tre stycken unika bostäder i Viljansgården. Försäljning beräknas bli under första halvan av 2018.

 • Arkiv äldre nyheter >>

Totalentreprenad

Totalentreprenad

En styrka vi har är att ta hand om hela åtagandet, från projektering till slutförande. Vår har lång erfarenhet med mängder av åtaganden bakom oss. Vi har också ett väl grundat samarbete inom kringliggande yrkeskategorier.

Specialbyggda hus

Specialbyggda hus

Ett specialbyggt hus brukar bli en härlig blandning av dina idéer, arkitektens förslag och vår byggkompetens. Det roliga är att det blir som du vill, med hänsyn tagen till både omgivningar och förutsättningar.

Fastighetsutveckling

Fastighetsutveckling

Ett hus kan med tiden få nya användningsområden och andra krav. I de fallen innebär det att huset behöver genomgå en uppdatering eller anpassning. Ta med oss från början så ger vi förslag på hur man kan göra på bästa sätt.

Exploatering

Exploatering

Vi bor i en expansiv del av Sverige vilket gör det intressant för olika typer av byggprojekt. Vi tycker också att det är spännande att vara med och utforma framtidens hus och arbetar gärna inom ramarna för ett partnerskap.

Tak och fasad

Tak och fasad

Tak och skyddar stora värden, det är viktigt att det genomförs enligt utsatt regelverk. Tänk också på att att det finns många material, färger och metoder som kan förändra utseendet exteriört på ett spännande sätt.

Kundanpassning

Kundanpassning

Kommersiella fastigheter har stora krav på sig att vara attraktiva. Kunder vill ha bästa möjliga utformning och förutsättningar att utföra sin verksamhet. Det tycker vi är spännande och vi vill gärna vara med och utforma framtidens lokaler.

Energibesparing

Energibesparing

Varje fastighet har sin unika utformning och byggnadskonstruktion. Genom vår energibesiktning får vi svar på mycket. Den ligger sedan till grund för vilka åtgärder vi föreslår för att minska energiförluster och sänka driftkostnader.

Markplanering

Markplanering

På tomten kan ni bygga bil- eller cykelparkering, anlägga en skön trädgård, uteplats eller en lekplats. Kanske kan det bli utrymme för något helt nytt, vad sägs om en inglasad vinterträdgård, nya gräsmattor eller en pool?

Kök, bad och inredning

Kök, bad och inredning

I samband med en renovering är det ett bra tillfälle för enskilda lägenheter att göra om kök eller badrum. Vi går igenom individuella val och önskemål, ger förslag, organiserar och låter våra hantverkare genomföra jobbet enl gällande regler.

El och data

El, data och vvs

I ett helhetsåtagande ingår också installation. Vi genomför vi el, värme-, ventilations- och sanitetsarbeten enligt gällande regelverk.

Inredningshjälp och snickeri

Inredningshjälp och snickerier

Vi har lång erfarenhet av inredning och arbete med arkitekter, men också specialkompetens inom byggnadsvård. I vårt egna snickeri kan vi specialtillverka inredning eller återskapa tidstypiska inredningsdetaljer.

Målning, tapet och golv

Målning tapet och golv

Tapeter, målning av tak och lister samt nya golv höjer både trivsel och värde i en bostad. Lägenhetsägare kan "passa på" att få dessa arbeten gjorda vid större projekt, vilket kan sänka kostnaden. ROT-avdraget ger dessutom halverad arbetskostnad.

Byggnadsfirma G Insulander AB | Vältstigen 4 | 645 41 Strängnäs | Tel. 0159-35 00 60 | Fax 0152-144 02 | info@insulandersbygg.se

Gripsholmsfönster